HG Jagtrejser - Lidt mere jagt for dine penge ....

  

   

 

 

Ungarn

 

   

De generelle betingelser for jagt i Ungarn, er stort set identiske med betingelserne i Polen. Der er dog enkelte afvigelser.

 

Al jagt på trofæbærende vildt i Ungarn, praktiseres som selektiv jagt, og den Ungarske jagtguide skal altid vurdere trofæerne før skudafgivelse.

På bukkejagt er der ikke nogen fast pris på anskydning af buk. Den Ungarske jagtguide vurderer bukken før skudafgivelse, og opgiver den vægt på trofæet, som han vurderer.

Nedlægges bukken, skal man acceptere en vægt der ligger +/- 15% af den vægt guiden oplyste før skudafgivelse. Hvis der sker en anskydning og dyret ikke findes, betaler man 50% af den vægt guiden oplyste før skudafgivelse.

Det samme er gældende ved hjortejagt.

 

I Ungarn er kørsel i revir under jagten, normalt inkl. i prisen for jagten.

Man har normalt ingen Tolk, Guiderne i Ungarn taler normalt godt Tysk, nogle også Engelsk, og normalt er der altid på indkvarteringsstederne, folk der taler Tysk eller Engelsk.

Vil man have en lokal tolk, kan det lade sig gøre, mod at gruppen betaler 100 Euro pr. dag. Derudover skal gruppen betale for tolkens kost og logi. Der kan vælges mellem Engelsk eller Tysk talende tolk, som vil være til rådighed under hele opholdet.

 

Normalt flyves der til Ungarn fra København, og man møder en Jagtguide i lufthavnen i Budapest.

Transport fra Lufthavnen i Budapest til jagtområdet og tilbage til Lufthavnen er ikke inkl. I prisen for jagten, og betales direkte til den guide, der henter og bringer jægerne. Prisen herfor kan variere, afhængig af distancen til jagtområdet, og gruppen størrelse. Normalt ligger prisen på mellem 50 og 100 Euro pr. jæger.

 

Trofæbehandling skal der tillige betales for. Råbuk og Vildsvin pr. stk. 20 Euro. For Kronhjort, Dåhjort og Muflon er prisen 35 Euro pr. stk.

Der beregnes et afregnings gebyr pr. jæger på 20 Euro eller pr. gruppe på minimum 50 Euro.

Det er billigt at få behandlet sine trofæer ved konservator i Ungarn.

Transport af trofæer i Ungarn og Spedition til udland, priser kan oplyses i hvert enkelt tilfælde.

 

Alle priser er inkl. 25% Ungarsk Moms.

 


 

 

 

Hvert år sendes forventningsfulde jægere til dette populære jagtrejsemål, og hvert år kommer der mange tilfredse jægere hjem, med mange flotte trofæer, og endnu flere spændende jagtoplevelser.

 

. hgjagtrejser.dk . v/ H.G. Christensen . Genvejen 13 . DK - 7451 Sunds .