HG Jagtrejser - Lidt mere jagt for dine penge ....

  

   

 

 

Polen..her kan alle deltage

 

 

Forårspürsch på buk

Polen byder på en meget spændende forårspürsch. Råvildtet er meget stærkt og derfor skydes der hvert år blandt mine rejsegæster flere medaljebukke. Der er også mulighed for at skyde mindre bukke, hvis det er det man ønsker. Det mest normale er at der jages 3-4 timer morgen og aften , og jagten foregår altid med en polsk jagtguide, der kender terrænet. Jagten kan foregå fra hochsits, eller at man kører i terrænet for at spotte bukken, for derefter at pürsche sig ind på bukken.

 

Brunstjagt på buk

Du kan også komme på brunsjagt på buk. Den bedste periode for denne spændende jagtform er sidst i juli og starten af august.
Bukkene er meget aktive i denne periode, og kan kaldes (blades) hvilket kan være meget effektiv. Også på denne jagt er der altid en polsk jagtguide med.

 

Brunstjagt på kronhjort

Sidste halvdel af september er højsæson for brunsten, og dermed også for brunstjagten på kronhjort. Jeg har meget gode revirer til denne jagtform, og flere jagtgæster er kommet hjem med stærke medaljehjorte.
I efteråret 2005 blev der nedlagt en kronhjort i 10 kilos klassen, og derved var endnu en jægers drøm gået i opfyldelse. Alle jagtdeltagere i brunstjagten 2008 nedlagde hjort, og flere skød mere end én. Jagten foregår morgen og aften, og det er primært fra hochstand. Det er ikke usædvanligt at man spotter/hører hjorten fra tårnet, og derfra starter pürschen.

 

Drivjagt / Trykjagt

Hvert efterår sendes flere hold jægere til Polen på driv- eller trykjagt. Jagterne er alle meget professionelt organiseret og resultaterne er ofte meget gode.

 

 

 

Beretning om brunsthjort fra 2006

 

Polen ... mulighedernes land »

Hvert år sendes forventningsfulde jægere til dette populære jagtrejsemål, og hvert år kommer der mange tilfredse jægere hjem, med mange flotte trofæer, og endnu flere spændende jagtoplevelser.

 

. hgjagtrejser.dk . v/ H.G. Christensen . Genvejen 13 . DK - 7451 Sunds .